Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δελτίο Τύπου για τη Συγκέντρωση στις 26/03/2017



    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ                                                             Πάρος, 27 Μαρτίου 2017
       ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟ    



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο νησί μας, χαιρετίζει τις παριανές, τους παριανούς και ιδιαίτερα τη νέα γενιά του τόπου μας, που έδωσαν δυναμικό αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία της Κυριακής 26 Μαρτίου. Η πρωτόγνωρη συμμετοχή των πολιτών για τα δεδομένα του νησιού μας σε αυτή τη συγκέντρωση, δείχνει ότι ο παριανός λαός κατανοεί τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που θα έχει στον τόπο μας η εγκατάσταση των αιολικών πάρκων, που θα μετατρέπουν την Πάρο σε μια μεγάλη βιομηχανική ζώνη εξαγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Ο αγώνας μας μόλις ξεκίνησε:
Απαιτούμε την ανάκληση της υπουργικής απόφασης που δίνει τη δυνατότητα της εγκατάστασης των αιολικών πάρκων στα νησιά μας και για το λόγο αυτό ζητάμε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Γ. Σταθάκη.
Λέμε ναι στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με ένα άλλο ενεργειακό σχεδιασμό, που δεν καταστρέφει τα νησιά μας στο όνομα της εμπορευματοποίησης του κοινωνικού αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας εις βάρος του τόπου και της κοινωνίας μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου